Daripada Abu Hurairah Rasulullah s.a.w bersabda “Sesiapa yang Allah mahukan kebaikan baginya, Dia (Allah) memberikannya kefahaman dalam Ad-Din” [Riwayat Bukhari dan Muslim]

Pages

21 December 2009

kakakku kahwin

mcm nur amina ek?














my kakak yg sulung dinikahkan dengan suaminya, muhd farid pada 5disember 2009.
walaupun bnyk dugaan dan cbrn yg mndatang sblum majlis ini,
ianya dapat dijalankan juga.
alhamdulillah..
hmm..macam muke tiz @nur amina x?
hehe..kakakku memang comel..
sebenarnye aku belum biasa dngn fact die da kahwin
kalau balik je sure tnye die mane..
pstu aku dan adik aku pn mngatekan xbestnye along xde..
baru lagi kan..biasela
xpela..die duduk kt bukit indah
nsib bek dekat.
melihat 2 kakakku yg perlu melayan suami..
dan apabila hendak pulang ke rumah masing2 or rumah mak mertua
mereka berdua selalu saje seperti tidak mahu meninggalkan rumah kami
rumah yg kami duduk skrg ini...
aku trbyng kalau aku macamana..
bagaimana rasanya alam perkahwinan itu
seperti yg aku bljr di subjek institusi islam..
..perkahwinan...
tak perlu kot ckp psl kahwin ni..tak de calon lg..
okay..sampai di sini..
salam...

1 comment:

  1. dah kawin nnt rasela.. siyes lawa giler along ko.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 December 2009

kakakku kahwin

mcm nur amina ek?














my kakak yg sulung dinikahkan dengan suaminya, muhd farid pada 5disember 2009.
walaupun bnyk dugaan dan cbrn yg mndatang sblum majlis ini,
ianya dapat dijalankan juga.
alhamdulillah..
hmm..macam muke tiz @nur amina x?
hehe..kakakku memang comel..
sebenarnye aku belum biasa dngn fact die da kahwin
kalau balik je sure tnye die mane..
pstu aku dan adik aku pn mngatekan xbestnye along xde..
baru lagi kan..biasela
xpela..die duduk kt bukit indah
nsib bek dekat.
melihat 2 kakakku yg perlu melayan suami..
dan apabila hendak pulang ke rumah masing2 or rumah mak mertua
mereka berdua selalu saje seperti tidak mahu meninggalkan rumah kami
rumah yg kami duduk skrg ini...
aku trbyng kalau aku macamana..
bagaimana rasanya alam perkahwinan itu
seperti yg aku bljr di subjek institusi islam..
..perkahwinan...
tak perlu kot ckp psl kahwin ni..tak de calon lg..
okay..sampai di sini..
salam...

1 comment:

  1. dah kawin nnt rasela.. siyes lawa giler along ko.. :)

    ReplyDelete